Plezier

“People rarely succeed unless they have fun in what they are doing”. (Dale Carnegie)

 

 

De kracht van Plezier
.

 

Plezier is een essentiële levensbehoefte en – kracht van ieder mens. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen. Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Als je plezier hebt in wat je doet, dan ben je oprecht betrokken, heb je doorzettingsvermogen en ontstaan verbindingen die blijvend zijn. Plezier is geven en krijgen, in die volgorde. Delen. Plezier maakt mensen bewust van hun eigen invloed en kracht.

 

Werkplezier.

Deze kernwaarde is diep geworteld in het team van Innerlink. We doen ons “werk” ontzettend graag. We halen plezier uit het leren van anderen. Het zit in de ‘vezels’ van Innerlink. We streven naar een combinatie van plezier en uitdaging.

Plezier in leren.

 

“Learning may be fun” Humor is essentieel in het leven, zowel op privé-vlak als op het werk. Ook bij leren. Het is wetenschappelijk aangetoond dat als leren leuk en plezant is, mensen dieper leren, de training meer beklijft en de transfer merkelijk groter is. De olievlek van de training werkt ook vlugger door in de organisatie.

 

We believe that the easiest way to change people’s behaviour for the better is by making it fun to do.

Ontdek de mensen achter Innerlink

↓