Raakbaar

Raakbaar zijn betekent voor Innerlink: aanwezig zijn, ontspannen, zonder oordeel. Het moment nemen zoals het is. Je durven laten raken door het anders zijn. Door alles wat het leven je brengt, je verleden, je heden, je toekomst. Je durven laten raken door alles wat er van binnen in je leeft. En door alles wat er van buiten op je afkomt.

 

 

Wij zijn raakbaar.

Eén van de kernkwaliteiten van onze trainers en coaches is de liefdevolle benadering van de deelnemers, zich laten raken door mensen. Als trainer stel je je hart open voor iedere deelnemer, je toont een authentieke en warme belangstelling voor ieder van hen, je benadert hen vanuit een houding van geloof in hun aanwezige kwaliteiten en groeimogelijkheden. Het betekent dat je met mildheid kijkt naar deelnemers en hen ook leert om met mildheid naar zichzelf en naar het eigen leerproces te kijken.

Raakbaarheid in de organisatie.

Een manager die in contact staat met zijn eigen gevoel en met een authentieke interesse kan kijken naar zijn/haar medewerkers, zal beter in staat zijn om anderen te brengen tot uitmuntende prestaties. Als we in de organisatie ruimte voor raakbaarheid creëren dan werken we aan een bedrijfscultuur waar er voor iedereen de veiligheid is om te zijn wie ze werkelijk zijn. En dit ligt aan de basis van gedrevenheid en creativiteit. Door raakbaar te durven zijn, ontwikkelen we onze eigen kracht, ontwikkelen we bewustzijn, groeien we continu, én stimuleren we dit alles ook bij onze medewerkers.

 

Brené Brown professor aan de University of Houston doet onderzoek in verband met authentiek leiderschap en oprechtheid in families, op scholen en in organisaties. Zij heeft het over ‘Vulnerability.’
Vulnerability wordt vertaald naar “kwetsbaarheid” in het Nederlands.

 

 

↓