Wie we zijn.

Innerlink behoort tot een netwerk waarbinnen zelfstandige trainers en consulenten het beste van zichzelf geven en waar hoge kwalitatieve normen gelden.

Wim De Smet

Werken met mensen, hen opleiden en ontwikkelen loopt als een rode draad doorheen Wim zijn professionele ervaring: gedurende meer dan 20 jaar is hij gespecialiseerd in vorming, training en opleiding. Dit zowel op het inhoudelijk als op didactisch vlak. Eerst als opleidingsdirecteur en dan als zelfstandig trainer-consultant. Wim is zaakvoerder van Innerlink. Mogen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en teams ervaart hij als een dagelijks geschenk.

Sonja Baert

Sonja werkt, na een ruime ervaring als HRM-professional op vlak van loopbaancoaching, vorming, rekrutering en selectie, sinds 2000 als zelfstandige coach/trainer. Haar geloof in mogelijkheden en sterktes van mensen zijn de drijfveer in haar begeleidingen en trainingen. Zij enthousiasmeert deelnemers en stimuleert hun vertrouwen in eigen leer- en groeikansen.. Daarbij werkt ze methodisch en ondersteunend, op een ervaringsgerichte manier en steeds vanuit een oprechte interesse in mensen.

Nele Beenaerts

Na 15 jaar ervaring in human resources consultancy, besliste Nele in 2013 om haar loopbaan verder te zetten als zelfstandig trainer en coach. Ze is gedreven door inhoud en ziet het als haar missie om mensen te inspireren werkelijk naar zichzelf te kijken en bij hun essentie en kracht uit te komen, voorbij de verhalen. Haar milde, vriendelijke aanpak zet mensen aan om mee te gaan in het leerproces.

Françoise Van Vaerenbergh

Françoise, forte de son expérience de plus de 20 années dans la formation et l’animation, a surtout acquis une maitrise dans l’adaptation vers son public. Grâce à son expérience et à son bagage de connaissances, elle parvient à se consacrer parfaitement à son public, à ses clients de telle sorte quíils ont l’impression d’être LA personne pour qui Françoise donne la formation; c’est motivant et terriblement enrichissant. On n’oublie de ce fait jamais les outils reçus.

 

Johan Snellinckx

Johan startte in 1988 zijn loopbaan in de social profit als trainer. Nadien deed hij ervaring op als trainingsverantwoordelijke in de banksector. Sinds 2004 is hij zelfstandig facilitator, trainer en coach. Hierbij gaat zijn belangstelling sterk uit naar het faciliteren van groepsprocessen en thema’s als change, organisatie-ontwikkeling, leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Johan heeft een sterk interactieve stijl, waarbij hij graag vertrekt van de concrete realiteit van de deelnemers, met het oog op een duurzaam effect.

 

Wouter Stinckens

Wouter zijn loopbaan concentreert zich reeds 20 jaar op het begeleiden, trainen en opleiden van mensen, individueel en in groep. Hij geniet ervan een leeromgeving te scheppen waar ruimte en veiligheid aanwezig is om te experimenteren met nieuw gedrag. Wouter beschikt over de kunst om op een ervaringsgerichte wijze diep inzicht te verschaffen. Op een creatieve, betrokken manier speelt hij in op de noden van de groep. Zijn aanpak is verbindend, inspirerend en humoristisch

Lieven Ostyn

Lieven Ostyn studeerde Geneeskunde aan de K.U.L. en Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA. Als arts is hij sinds 25 jaar trainer in welzijnsprogramma’s van grote organisaties zoals Janssen Pharmaceutica, Alcatel Bell en UZ Gent. Geïnspireerd door Zen ontwierp hij een meditatieve vorm van boogschieten die hij gebruikt in opleidingen over veerkracht, bevlogenheid en burnoutpreventie.

Zijn aanpak is lichaamsgericht, vanuit het hart en met een vleugje humor.

 

Inge De bruyn

Na haar studies Master in de Logopedische & Audiologische Wetenschappen (1994) ging Inge aan de slag als zelfstandig stottertherapeute en trainer in communicatieve vaardigheden. Inzicht in de ‘human psyche’, hoe mensen ontwikkelen en leren, hoe mensen excelleren vanuit sterktes en talenten en dit in een waarderende, onderzoekende context is haar ding. Innerlink en Inge delen de drijfveer om mensen te helpen groeien naar sterke individuen en volwassenen te begeleiden naar het kompas in zichzelf.

 

Marc Van den Broeck

De rode draad doorheen de loopbaan van Marc, die startte in 1984 in de energiesector, is opleiden, faciliteren en begeleiden van groepen. Hij deed ervaring op als trainingsverantwoordelijke, gaf zelf veel trainingen en workshops, ontwierp nieuwe opleidingen en begeleidde veranderingen in leercultuur.

Sinds 2017 is hij zelfstandig facilitator, procesbegeleider en coach. Hij krijgt energie om teams en organisaties op een creatieve en effectieve manier stappen te laten zetten in de noodzakelijke verandering om beter het hoofd te kunnen bieden aan de uitdagingen van morgen.

GROTE PROJECTEN

 

 

Naast het basisteam beschikt Innerlink over een zeer breed netwerk van professionals.

In samenwerking met onze bevoorrechte partners stellen we in functie van ieder project u het beste team voor.

 

Dit maakt dat we voor grote projecten altijd over

voldoende professionele capaciteit kunnen beschikken.

 

 

Neem contact.

We helpen u graag persoonlijk verder met uw vragen.
↓