Coaching

 

We coachen zowel (top)managers en kaderleden (executive coaching) als teams (teamcoaching). Met het Innerlink coachingkrediet kan je ons inroepen wanneer je er nood aan hebt.

een sparringpartner aan je zijde en een discrete leeromgeving om te grenzen te verleggen

Individuele en executive coaching

We faciliteren jouw persoonlijke ontwikkeling en ondersteunen de realisatie van jouw professionele doelen aan de hand van reflectie, confrontatie, bewustwording en uiteindelijk het verleggen van eigen grenzen.

We zijn er voor jou als neutrale sparringpartner, iemand die kritisch met je meedenkt en je adviseert. We creëren samen een discrete leeromgeving waarin volgende thema’s aan bod kunnen komen:

Leiderschap: een visie ontwikkelen en uitdragen
Management: prestaties van medewerkers optimaliseren
Persoonlijke organisatie: een optimale balans werk-privé bewaken

We coachen ook jonge leidinggevenden en medewerkers rond zeer diverse thema’s als assertiviteit, positionering als leidinggevende, emotionele intelligentie en faalangst.

Teamcoaching

Teamcoaching kan veel omvatten. Van het uitwerken van missie, visie en concretiseren van waarden tot het brengen van een team op een hoger niveau. Bij teamcoaching is er steeds een intakegesprek met zowel de opdrachtgever als enkele teamleden. We doen beroep op onderbouwde methodieken om de teamefficiëntie te meten en gebruiken ook de Belbin teamrollen. Zo verbeteren we de samenwerking en productiviteit op individueel, team- en organisatieniveau. Het model geniet internationaal erg veel erkenning door zijn hoge validiteit (.85!) en betrouwbaarheid. We gaan er dus ook graag bij jou mee aan de slag.

 

Want zoals een Chinees gezegde stelt:

“Als je één jaar welvaart wil, doe dan het koren groeien.
Als je tien jaar welvaart wil, doe dan bomen groeien.
Als je honderd jaar welvaart wil, doe dan mensen groeien.”

 

Met het Innerlink coachingkrediet kan je ons inroepen wanneer je dit zelf wenst.
Benieuwd naar ons coachingkrediet en de mogelijkheden voor jou of jouw team?
We helpen je graag.

 

↓