Coaching

Executive coaching

 

Coachen gaat voor ons om het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van professionele doelen door reflectie, confrontatie, bewustwording en uiteindelijk het verleggen van eigen grenzen.

Bij executive coaching richten we ons op (top)managers en kaderleden. De coach is dan een neutrale sparringpartner, iemand die kritisch met u meedenkt, die u adviseert. We creëren een discrete leeromgeving waarin volgende thema’s aan bod kunnen komen:

 

  • Leiderschap: een visie ontwikkelen en uitdragen
  • Management: prestaties van medewerkers optimaliseren
  • Persoonlijke organisatie: bewaken van een optimale balans werk-privé
Onze coaches begeleiden ook jonge leidinggevenden en medewerkers waarbij zeer diverse thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld assertiviteit, positionering als leidinggevende, emotionele intelligentie, faalangst.

 

Bij Innerlink kan je een coachingkrediet bestellen dat je kan uitputten wanneer je dit zelf wilt.

 

Teamcoaching

 

Teamcoaching kan veel omvatten: van het uitwerken van missie, visie en concretiseren van waarden tot het brengen van een team op een hoger niveau. Bij teamcoaching is er steeds een intakegesprek met zowel de opdrachtgever als (enkele) teamleden. Innerlink beschikt over onderbouwde methodieken om de teameffectiiviteit de meten. We gebruiken ook frequent bij teaminterventies het model van de Belbinteamrollen. Met teamrollen kun je samenwerking en productiviteit verbeteren op individueel niveau, op teamniveau en op organisatieniveau. Het model geniet internationaal erg veel erkenning, niet in het minst door zijn hoge validiteit (.85!) en betrouwbaarheid.

 

 

 

 

Groeien

 

“Als je één jaar welvaart wil, doe dan het koren groeien.

Als je tien jaar welvaart wil, doe dan bomen groeien.

Als je honderd jaar welvaart wil, doe dan mensen groeien.”

– Chinees gezegde

 

 

↓