Vertrouw onze waarden.

Alles wat we bij Innerlink doen, wordt bepaald door onze waarden.

Onze waarden zijn onze wegwijzers, bepalen onze interne samenwerking én de samenwerking met onze klanten. Zij onderlijnen wie we zijn, wat we doen en de manier waarop we dat doen. Zij zijn verankerd in het hart van Innerlink. Onze passie voor mensen wordt vertaald in onze vier kernwaarden: verbinding, diepgang, raakbaarheid en plezier.

Verbinding

Om echt te kunnen leren, moet je verbinden. Door te communiceren vanuit je echte zelf.

Verbinding tussen jou, jouw organisatie en Innerlink.
Wij sluiten aan bij jouw behoeftes, als belangrijkste stap in jouw leerproces.

 

Diepgang

Het klinkt logisch, maar zo essentieel. Want welke films, boeken, gesprekken of ontmoetingen zijn jou het meeste bijgebleven?

Juist. Diegenen die je aan het denken gezet hebben, je verrast hebben, vernieuwend waren, die je uitdaagden om stil te staan bij dingen, die je fascineerden, je iets bijleerden of je deden reflecteren over jezelf.

 

Raakbaar

Wees aanwezig zonder oordeel. Neem het moment zoals het komt. Durf je te laten raken door alles wat er van binnen in je leeft. En door alles wat er van buiten op je afkomt. Zo kan je groeien. Binnen de veilige context die Innerlink je biedt.

 

Plezier

“Learning may be fun”. Meer zelfs, leren moet leuk zijn. Plezier is immers een essentiële behoefte van elk van ons en geeft kracht, energie en betekenis aan wat we doen. We zijn dan ook terecht fier dat we heel vaak de feedback krijgen dat mensen veel gelachen hebben tijdens onze opleidingen.

 

↓