Steun op ons team

Innerlink is een team van zelfstandige trainers en consulenten die het beste van zichzelf geven voor jou. We staan bekend als een betrouwbare, creatieve partner die garant staat voor optimale kwaliteit en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Onze prijzen zijn transparant, je staat als klant nooit voor verrassingen.

We hebben niet de ambitie om een grote organisatie te worden, maar houden het liever bewust diepgaand, raakbaar, verbindend en plezant.

Of zoals Geert Noels het zegt: “Vergelijk het met een klein, degelijk restaurant dat slechts een aantal couverts heeft. De ambitie van de chef is om kwaliteit te waarborgen en niet om zoveel mogelijk tafels toe te voegen.” (Geert Noels).

Toch heeft Innerlink voldoende capaciteit om ook grote tweetalige projecten aan te bieden. Naast het kernteam beschikt Innerlink over een zeer breed netwerk van professionals. In samenwerking met onze bevoorrechte partners stellen we je het beste team voor.

We streven steeds naar een partnership met onze klanten. We werken onze opleidingen immers uit op maat van jouw noden en besteden ook de nodige aandacht aan het voor- en natraject. Daarnaast ontvang je van ons een aanzienlijke reductie op de dagprijs als we een tijd hebben samengewerkt.

Tot slot willen ook wij groeien in harmonie met onze omgeving. We geloven sterk dat elk kind waar ook ter wereld recht heeft op een toekomst en een menswaardig bestaan. Daarom ondersteunen we onderwijsprojecten in de derde wereld. Omdat ook elk kind zich moet kunnen ontwikkelen.

Maak kennis met ons ervaren team.

 

Wim De Smet

Wim is zaakvoerder van Innerlink. Al meer dan 25 jaar specialiseert hij zich in vorming, training en opleiding. Werken met mensen, hen opleiden en ontwikkelen loopt als een rode draad doorheen zijn carrière. Als opleidingsdirecteur en later als zelfstandig trainer-consultant heeft hij zowel inhoudelijke als didactische kennis.

 

“Mogen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en teams ervaar ik als een dagelijks geschenk.”

Sonja Baert

Sonja startte haar loopbaan als HR professional in loopbaancoaching, vorming, rekrutering en selectie. Sinds 2000 is ze zelfstandig coach-trainer. Haar geloof in mogelijkheden en sterktes van mensen vormt de drijfveer voor haar begeleidingen en trainingen. Sonja werkt methodisch en ondersteunend, op een ervaringsgerichte manier en steeds vanuit een oprechte interesse in mensen.

“Ik enthousiasmeer mensen en wakker hun vertrouwen in eigen leer- en groeikansen aan. Van daaruit wordt alles mogelijk.”

Nele Beenaerts

Na 15 jaar ervaring in HR consultancy besliste Nele in 2013 om haar loopbaan verder te zetten als zelfstandig trainer en coach. Ze is gedreven door inhoud. Haar milde, vriendelijke aanpak leidt mensen doorheen hun leerproces.

 

 

“Mijn missie bestaat erin om mensen echt naar zichzelf te laten kijken om zo bij hun essentie en kracht uit te komen, voorbij de verhalen.”

Françoise Van Vaerenbergh

Françoise, forte de son expérience de plus de 20 années dans la formation et l’animation, a surtout acquis une maitrise dans l’adaptation vers son public. Grâce à son expérience et à son bagage de connaissances, elle parvient à se consacrer parfaitement à son public, à ses clients.

« Je m’engage de telle sorte que mes clients ont l’impression d’être LA personne pour qui je donne la formation. C’est motivant et terriblement enrichissant. On n’oublie de ce fait jamais les outils reçus. 

 

Johan Snellinckx

Johan startte in 1988 zijn loopbaan als trainer in de social profit sector. Nadien deed hij ervaring op als trainingsverantwoordelijke in het bankwezen. Sinds 2004 is hij zelfstandig facilitator, trainer en coach. Johan heeft een sterk interactieve stijl, waarbij hij graag vertrekt van de concrete realiteit van de deelnemers, met het oog op een duurzaam effect.

“Mijn dada? Het faciliteren van groepsprocessen, change, organisatieontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.”

 

Wouter Stinckens

Wouter zijn loopbaan concentreert zich reeds 20 jaar op het begeleiden, trainen en opleiden van mensen, individueel en in groep. Hij beschikt over de gave om op een ervaringsgerichte wijze diep inzicht te verschaffen. Op een creatieve, betrokken manier speelt hij in op de noden van de groep. Zijn aanpak is verbindend, inspirerend en humoristisch.

“Ik geniet ervan om een veilige leerruimte te scheppen waar we samen experimenteren met nieuw gedrag.”

Karen Segers

 

 

Inge De bruyn

Na haar studies Master in de Logopedische & Audiologische Wetenschappen ging Inge aan de slag als zelfstandig stottertherapeute en trainer in communicatieve vaardigheden. Haar sterkte bestaat erin inzicht te creëren in de ‘human psyche’, de weg naar persoonlijke ontwikkeling en hoe mensen excelleren vanuit sterktes en talenten. Innerlink en Inge delen de drijfveer om mensen te helpen groeien naar sterke individuen.

“Door een waarderende en onderzoekende context te bieden, begeleid ik volwassenen naar het kompas in zichzelf.”

 

 

Marc Van den Broeck

Marc startte zijn loopbaan in 1984 in de energiesector. De rode draad doorheen zijn professioneel leven is het opleiden, faciliteren en begeleiden van groepen. Hij deed ervaring op als opleidingsverantwoordelijke, ontwierp en gaf zelf veel trainingen en workshops en begeleidde veranderingen in leercultuur. Sinds 2017 is hij zelfstandig facilitator, procesbegeleider en coach.

“Teams en organisaties op een creatieve en effectieve manier stappen laten zetten richting de veranderingen en uitdagingen van morgen, dat geeft me energie.” 

We luisteren graag naar jou

↓